s

Wij heten u van harte welkom op onze site. Bekijk vooral onze fotogalerij, zodat u een impressie op kunt doen van ons prachtige dans- & partycentrum. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze site!

Danscentrum Rouwhorst

Gezellig uitgaan en goed leren dansen is een combinatie welke Rouwhorst op het lijf is geschreven. Op dansgebied zijn wij al 20 jaar uw vertrouwde adres in Oldenzaal, dit alles in een bijzonder stijlvolle, moderne en ruime accommodatie. Smaakvol ingerichte zalen, sfeervolle zitjes en een gezellige bar zorgen voor de juiste mix van inspanning en ontspanning. Dansles bij Rouwhorst betekent een gezellig avondje uit. U hoeft geen ster te zijn; iedereen kan bij ons in een plezierige en ongedwongen sfeer leren dansen.

Bent u een keer verhinderd, geen probleem, u mag uw dansles altijd op een andere dag inhalen. Op onze vrije dansavonden kunt u tevens uw nieuwe vaardigheden in praktijk brengen. Maar er is meer; wij organiseren ook een kerstbal met dansdemonstraties, regionale en landelijke danswedstrijden. Gezelligheid is troef, want dansen is de leukste manier om in beweging te blijven.

Dans- en partycentrum Rouwhorst is actief en innoverend als het gaat om ontwikkelingen op dans- en partygebied.