s

Dance Games

De nieuwe flitsende sport uit Japan en Amerika! Een computergestuurd bewegingsspel waarbij je op een eigen dansplaat staat met vier pijlen.

Dancegames:  Een leuke activiteit bij personeelsfeestjes, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of voor leerlingen van scholen als extra sportactiviteit!

Hoe gaat het in zijn werk;
Op een groot scherm worden omhoog bewegende pijlen geprojecteerd. Op het moment dat de pijl bovenaan is, moet je met je voeten op jouw dansplaat dezelfde pijl aanraken. Als je op het goede moment de dansplaat hebt aangeraakt kun je punten verzamelen. Het spel motiveert enorm om te bewegen, je kunt er gewoon niet meer mee stoppen….
Dance Games wordt gedaan op allerlei muziek, oud en nieuw, en is puur plezier voor iedereen. Uw conditie en coördinatievermogen varen er wel bij.

Wat is er zo leuk aan Dance Games?

 • Je kunt er een wedstrijdelement inbouwen.
  Na afloop van ieder nummer geeft de computer de einduitslag en een punten vergelijking. Je kunt zelf kijken hoe je gescoord hebt, hoeveel passen je goed hebt gezet.
 • Je kunt het in verschillende niveaus doen.
  Men kan het spel van beginners tot het ver gevorderden niveau spelen. Dwz, het tempo wordt verhoogd en er kunnen "ennetjes" in voor komen en moeilijker variaties.
 • Het is motiverend.
  Het motiveert enorm om te bewegen en je conditie en coördinatie vermogen varen er wel bij.
 • Uitgebreidere activiteit.
  Het spel kan worden uitgebreid met armbewegingen voor extra activiteit.
 

Mocht u deze activiteit willen beleven tijdens een feestje, dan kunt u contact met ons op nemen via telefoon of email.