s


ballroom.jpg

Paren en gehuwden

Dansles is een avondje gezellig uit met z`n tweeën of meer. Het is een leuke vrijetijdsbesteding voor iedereen, geen stress, maar heerlijk samen genieten, waar gezelligheid voorop staat!

Gaat U binnenkort trouwen of vindt u dansen gewoon leuk dan is nu het moment aangebroken om U op te geven voor de dansles. Wij beginnen op  ZONDAG 14 April van 17.45 uur tot 19.00 uur. Het is een cursus van 6 lessen voor 65,00 euro per paar. Tevens kunt U gebruik maken van vrije oefenavonden en dansavonden.

Voor de gevorderde danser starten we elk seizoen in september of februari.  Dan beginnen wij met nieuwe danscursussen, van beginners tot en met de wedstrijdklasse. Tevens zijn er dansclubs waarbij u zich kunt aansluiten. U leert de verschillende dansen in een rustig tempo, en voor u er erg in heeft, danst u al aardig rond.

Informatie omtrent de danscursussen:

  • De beginnerscursus bestaat uit 6lessen  (14,21 April, 5,12,19,26 Mei), de cursussen voor gevorderden  bestaan uit 15 lessen de lessen zijn 1,15 uur waarvan 15 minuten pauze.
  • De kosten voor de beginnerscursus bedraagt € 65,00 per paar,  voor gevorderden is het  €165,00 per paar.  Wij berekenen geen inschrijfkosten.
  • Beginners cursus start op zondag 14 April van 17.45 tot 19.00 uur
  • Inhaalmogelijkheden: bij verzuim door ziekte  of vakantie is er een mogelijkheid om uw dansles in te halen op de donderdagavond, geheel vrijblijvend en gratis.
  • Mocht u moeite hebben met bepaalde variatis, dan kunt u extra komen dansen op de donderdagavond van 20.10 - 21.25 uur,  een service van onze kant kosten 6,00 euro per paar. Onder begeleiding van Rob of Ragonda
  • De cursus wordt gegeven door Rob of Ragonda Rouwhorst.
  • De cursussen voor gevorderden starten zondag 13 Januari , de beginnerscursus start zondag 24 Maart 2019!
  • Opgeven voor één van onze danscursussen kan via het digitale inschrijfformulier,  telefonisch 0541 - 515736 of 0614146888 persoonlijk in ons danscentrum.

Voor de dag en tijd van uw cursus verwijzen wij u naar het rooster van de lestijden.

 

De voordelen van ons Dans- & Partycentrum.

We beschikken over een prachtige danszaal met een dansoppervlakte van 600m2, de grootste uit deze omstreken. Dus ruimte genoeg om te dansen voor allen niveau’s. In ons gezellige voorcafé kunt u voor en na de dansles, en in de pauze gezellig vertoeven onder het genot van een drankje. Na de dansles hoeft u niet direct naar huis, het voorcafé blijft geopend. Het gehele jaar organiseren we dansavonden met eind december een stijlvol kerstbal met geweldige dansdemonstraties. Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens kunt u altijd extra dansen op de woensdagavond onder begeleiding en worden voor onze wedstrijdparen op de dinsdagavond wedstrijdtrainingen gehouden.

 

Kan iedereen leren dansen?

Ja, iedereen kan leren dansen! Het kan echter voorkomen dat u moeite heeft met een bepaalde variatie of dans. Wij geven u op donderdag of op zondag de mogelijkheid om uw dansles in te halen of om gewoon een keertje extra te trainen. Dit is geheel vrijblijvend én gratis: een service van onze kant!

 

Heb ik speciale schoenen nodig?

Nee, u kunt prima dansen op normale schoenen mits de schoenzolen niet te glad en niet te stroef zijn. Ervaring leert dat u daar snel genoeg zelf achter komt.

Bent u enthousiast geworden geeft u zich dan op via ons digitale inschrijfformulier, bel of kom langs; de koffie/thee staat voor u klaar!