s

07 februari.         Dansmiddag voor 55+ gezellig middagje dansen in een mooie accommodatie op muziek uit de jaren 60,70,80 vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur. Gratis entree

07 maart.                Dansmiddag voor "ouderen" zie 7 februari. 

25 maart.            SOND STREETDANCE wedstrijd

04 april.                  Dansmiddag voor  "ouderen" zie 7 februari..

13 april.                  Sponsor Concert met Semper Crescendo en met Joke de Kruijf.

27 april.                       "Samen Dansen" of het nu met Uw partner is of met vrienden U bent van harte welkom.  De muziek wordt verzorgt door de beroepsmuzikanten Gert Ekkelboom (ook trompetist) en Henk Jan Bronsgeest. Zij gaan er een gezellige avond van maken. Entree is 7,50 euro voor leden en niet-leden. De zaal is om 19.30 uur open en het begint om 20.00 uur. U bent van harte welkom om gezellig mee te dansen en te swingen op deze bijzonder leuke avond met een oergezellige sfeer in een mooie accommodatie.  DUS KOM OOK!!!

02 mei.                    Dansmiddag voor 55+, gezellig middagje uit en lekker bewegen en dansen op de muziek uit de jaren 60,70,80,90. Engelse en de weense wals, alle dansen passeren de revue. Gezellige accommodatie, goede muziek en een lekkere grote vloer om op te dansen. U bent van harte welkom de entree is gratis. Zaal open 14.15 uur en het is tot 16.30 uur.

01 juni.                   Dansavond "Samen Dansen" met live muziek van Gert Ekkelboom en J.W. Bronsgeest. Entree is 7,50 euro voor leden en niet-leden. Een gezellig avondje uit en dansen in een mooie gezellige accommodatie.

14 juli.                    Dansavond "Samen Dansen" met live muziek van Gert Ekkelboom en J.W. Bronsgeest. Entree is 7,50 euro voor leden en niet-leden. Een gezellig avondje uit en dansen in een mooie gezellige accommodatie.

22 sept.                NADB danswedstrijd voor Senioren Ballroom

23 sept.                NADB danswedstrijd voor Adults Ballroom en Latin