s

Laatste nieuws 

10Donderdag 31 mei extra dansles en kan er maar tot 21.00 uur getraind worden!

ZONDAG 10 JUNI DE LAATSTE DANSLES VOOR DE BEGINNERS!!!

WOENSDAG 6 JUNI DANSMIDDAG:  GRATIS ENTREE VAN 14.30 UUR TOT 16.30 UUR. U BENT VAN HARTE WELKOM VOOR LEDEN MAAR OOK NIET-LEDEN VOOR IEDEREEN DIE VAN DANSEN HOUDT. GEZELLIG MIDDAGJE UIT EN LEKKER BEWEGEN DAT IS GOED VOOR U!!

  

"Samen Dansen op 18 mei, 8 juni en 14 juli

Onder het mom van Samen Dansen of het met uw partner is om met vrienden U bent van harte welkom. De live muziek wordt verzorgt door de beroepsmuzikanten Gert Ekkelboom (ook trompetist) en Henk Jan Bronsgeest. Zij gaan er een gezellige avond van maken. Alle dansen passeren de revue. Een avondje stijldansen of gewoon lekker swingen op de dansvloer en dat in een mooie accommodatie. Genoeg ruimte voor iedereen! De entree is 7,50 euro per persoon en kan aan de deur betaald worden. De avond begint om 20.00 uur.

U bent van harte welkom. Voor leden en niet-leden. Kom gezellige meedansen op deze bijzonder leuke avond met een oergezellige sfeer. KOM OOK!   

Data: 18 mei, 8 juni en 14 juli bij Rouwhorst Oldenzaal

 

ZONDAG 20 MEI KAN ER NIET GETRAIND WORDEN.

VANAF ZONDAG 03 JUNI KAN ER NIET MEER GETRAIND WORDEN OP DE ZONDAG AVOND!!!

 

 

 

*   VOOR MEER INFORMATIE OMTRENT AEROBICS, HIT-TRAINING, HIPHOPLESSEN,  MODERN-JAZZ EN BREAKDANCE VOOR KIDS, JUNIOREN EN ADULTS, GA NAAR DE WEBSITE  WWW.DANCECENTRELISA.NL   DAAR BENT U VAN HARTE WELKOM EN AAN HET GOEDE ADRES