s

Laatste nieuws 

Rouwhorst is verkocht. Vanaf 1 oktober as. zal er een nieuwe uitbater zijn: Maurice Nevels. Alle afspraken die voor de aankomende maanden zijn gemaakt wbt recepties, feestjes e.d. gaan gewoon onder de zelfde voorwaardes door.

De danscursussen/lessen gaan gewoon door. 

 

 

CONCERT 14 maart 2020  :  THE CATS IN THE HOUSE 

NA HET SUCCES VAN VORIG JAAR WEDEROM BIJ ROUWHORST THE CATS IN THE HOUSE.

THE CATS COVERBAND VAN DIT MOMENT EN 100% LIVE.  MET SONGS ALS "ONE WAY WIND",  "BE MY DAY" EN VELE ANDERE BEKENDE NUMMERS MAKEN ZIJ ER EEN GRANDIOZE AVOND VAN. NOTEER DEZE DATUM ALVAST IN UW AGENDA. T.Z.T. MEER INFORMATIE OMTRENT KAARTVERKOOP!!   

 

NIEUW: ROUWHORST GOES REVIVAL.

ROUWHORST GAAT TERUG IN DE TIJD TOEN WE GEZELLIG ELK WEEKEND IN DE DISCO WAREN EN SWINGEN. TIJDEN HERLEVEN BIJ ROUWHORST. MET LIVE-BANDS UIT DE BUURT MET REPETOIRE UIT DE JAREN 70-80 EN EEN DJ VOOR DE AFTER-PARTY. 4 KEER IN HET JAAR JE JEUGD HERBELEVEN. MEER INFO VOLGT BINNENKORT.

 

DANSMIDDAG ELKE 1 STE WOENSDAG VAN DE MAAND:  GRATIS ENTREE VAN 14.30 UUR TOT 16.30 UUR. U BENT VAN HARTE WELKOM VOOR LEDEN MAAR OOK NIET-LEDEN VOOR IEDEREEN DIE VAN DANSEN HOUDT. GEZELLIG MIDDAGJE UIT EN LEKKER BEWEGEN DAT IS GOED VOOR U!!

VANAF ZONDAG 09 JUNI KAN ER NIET MEER GETRAIND WORDEN OP DE ZONDAG AVOND!!!

 

*   VOOR MEER INFORMATIE OMTRENT AEROBICS, HIT-TRAINING, HIPHOPLESSEN,  MODERN-JAZZ EN BREAKDANCE ED. VOOR KIDS, JUNIOREN EN ADULTS, GA NAAR DE WEBSITE  WWW.LEZSTUDIO.NL   DAAR BENT U VAN HARTE WELKOM EN AAN HET GOEDE ADRES