s

Laatste nieuws 

Zaterdag  22 juni as. Dansavond met Live-Muziek van ALfons van der Kemp. Een all-round professionele muzikant. Gezellig avondje uit in een mooie zaal met goede dansbare muziek en leuke mensen. Leden niet-leden zijn van harte welkom. Entree 8,00 euro. Zaal open 20.00 uur. Kaartjes van af heden in de voorverkoop. U kunt per mail ook reserveren.

 

Beginners, Bruidsparen dansles cursus:

Start:   Zondag 14 April 2019 

Tijd:     20.15-21.30 uur

Aantal:  6 lessen

Datums: 14 April, 5, 12, 19, 26 mei en 2 juni

Kosten:  65,00 euro per paar

Doe mee en geef je op via mail of web-site. Gezellig een avondje uit!

 

 

 

CONCERT 14 maart 2020  :  THE CATS IN THE HOUSE 

NA HET SUCCES VAN VORIG JAAR WEDEROM BIJ ROUWHORST THE CATS IN THE HOUSE.

THE CATS COVERBAND VAN DIT MOMENT EN 100% LIVE.  MET SONGS ALS "ONE WAY WIND",  "BE MY DAY" EN VELE ANDERE BEKENDE NUMMERS MAKEN ZIJ ER EEN GRANDIOZE AVOND VAN. NOTEER DEZE DATUM ALVAST IN UW AGENDA. T.Z.T. MEER INFORMATIE OMTRENT KAARTVERKOOP!!   

 

NIEUW: ROUWHORST GOES REVIVAL.

ROUWHORST GAAT TERUG IN DE TIJD TOEN WE GEZELLIG ELK WEEKEND IN DE DISCO WAREN EN SWINGEN. TIJDEN HERLEVEN BIJ ROUWHORST. MET LIVE-BANDS UIT DE BUURT MET REPETOIRE UIT DE JAREN 70-80 EN EEN DJ VOOR DE AFTER-PARTY. 4 KEER IN HET JAAR JE JEUGD HERBELEVEN. MEER INFO VOLGT BINNENKORT.

 

DANSMIDDAG ELKE 1 STE WOENSDAG VAN DE MAAND:  GRATIS ENTREE VAN 14.30 UUR TOT 16.30 UUR. U BENT VAN HARTE WELKOM VOOR LEDEN MAAR OOK NIET-LEDEN VOOR IEDEREEN DIE VAN DANSEN HOUDT. GEZELLIG MIDDAGJE UIT EN LEKKER BEWEGEN DAT IS GOED VOOR U!!

VANAF ZONDAG 09 JUNI KAN ER NIET MEER GETRAIND WORDEN OP DE ZONDAG AVOND!!!

 

*   VOOR MEER INFORMATIE OMTRENT AEROBICS, HIT-TRAINING, HIPHOPLESSEN,  MODERN-JAZZ EN BREAKDANCE ED. VOOR KIDS, JUNIOREN EN ADULTS, GA NAAR DE WEBSITE  WWW.LEZSTUDIO.NL   DAAR BENT U VAN HARTE WELKOM EN AAN HET GOEDE ADRES