s

Laatste nieuws 

Zaterdag  18 mei as. Dansavond met Live-Muziek van ALfons van der Kemp. Gezellig avondje uit in een mooie zaal met goede dansbare muziek en leuke mensen. Leden niet-leden zijn van harte welkom. Entree 8,00 euro. Zaal open 20.30 uur. Kaartjes van af heden in de voorverkoop. U kunt per mail ook reserveren.

 

Beginners, Bruidsparen dansles cursus:

Start:   Zondag 14 April 2019 

Tijd:     20.15-21.30 uur

Aantal:  6 lessen

Datums: 14 April, 5, 12, 19, 26 mei en 2 juni

Kosten:  65,00 euro per paar

Doe mee en geef je op via mail of web-site. Gezellig een avondje uit!

 

 

 

CONCERT 1 DECEMBER  :  THE CATS IN THE HOUSE  DE CATS COVERBAND VAN DIT MOMENT EN 100% LIVE.  MET SONGS ALS "ONE WAY WIND",  "BE MY DAY" EN VELE ANDERE BEKENDE NUMMERS MAKEN WIJ ER EEN GRANDIOZE AVOND VAN. KAARTJES VANAF NU VERKRIJGBAAR IN HET VOORCAFE BIJ ROUWHORST VANAF 18.30 UUR OF BEL VOOR RESERVERINGEN 06-14146888 OF MAIL NAAR RAGONDA@PARTYCENTRUMROUWHORST.NL. 

KAARTJES ZIJN SLECHTS 12,50 EURO IN DE VOORVERKOOP, EN AAN DE DEUR IS DE ENTREE 15,00 EURO.  WEES ER SNEL BIJ. U KUNT OOK ZITPLAATSEN RESERVEREN : ZAAL OPEN 20.30 UUR, AANVANG CONCERT 21.30 UUR. LET OP: VOL=VOL 

  

DANSMIDDAG ELKE 1 STE WOENSDAG VAN DE MAAND:  GRATIS ENTREE VAN 14.30 UUR TOT 16.30 UUR. U BENT VAN HARTE WELKOM VOOR LEDEN MAAR OOK NIET-LEDEN VOOR IEDEREEN DIE VAN DANSEN HOUDT. GEZELLIG MIDDAGJE UIT EN LEKKER BEWEGEN DAT IS GOED VOOR U!!

  

"Samen Dansen :

Onder het mom van Samen Dansen of het met uw partner is om met vrienden U bent van harte welkom. De live muziek wordt verzorgt door de beroepsmuzikanten Gert Ekkelboom (ook trompetist) en Henk Jan Bronsgeest. Zij gaan er een gezellige avond van maken. Alle dansen passeren de revue. Een avondje stijldansen of gewoon lekker swingen op de dansvloer en dat in een mooie accommodatie. Genoeg ruimte voor iedereen! De entree is 7,50 euro per persoon en kan aan de deur betaald worden. De avond begint om 20.00 uur.

U bent van harte welkom. Voor leden en niet-leden. Kom gezellige meedansen op deze bijzonder leuke avond met een oergezellige sfeer. KOM OOK!   

Data: 18 mei, 8 juni en 14 juli bij Rouwhorst Oldenzaal

 

ZONDAG 20 MEI KAN ER NIET GETRAIND WORDEN.

VANAF ZONDAG 03 JUNI KAN ER NIET MEER GETRAIND WORDEN OP DE ZONDAG AVOND!!!

 

 

 

*   VOOR MEER INFORMATIE OMTRENT AEROBICS, HIT-TRAINING, HIPHOPLESSEN,  MODERN-JAZZ EN BREAKDANCE VOOR KIDS, JUNIOREN EN ADULTS, GA NAAR DE WEBSITE  WWW.DANCECENTRELISA.NL   DAAR BENT U VAN HARTE WELKOM EN AAN HET GOEDE ADRES