s

Laatste nieuws 

Donderdag 12 April extra dansles van 20.15 - 21.30 uur.

VRIJDAG 13 April Semper Concert m.m.v. Joke de Kruijff, 3 dirigenten uit Oldenzaal doen mee waaronder de burgemeester. Kijk op de site van Semper Crescendo voor meer info.

 

Koningsbal op Koningsdag 27 April  "Samen Dansen

Onder het mom van Samen Dansen of het met uw partner is om met vrienden U bent van harte welkom. De live muziek wordt verzorgt door de beroepsmuzikanten Gert Ekkelboom (ook trompetist) en Henk Jan Bronsgeest. Zij gaan er een gezellige avond van maken. Alle dansen passeren de revue. Een avondje stijldansen of gewoon lekker swingen op de dansvloer en dat in een mooie accommodatie. Genoeg ruimte voor iedereen! De entree is 7,50 euro per persoon en kan aan de deur betaald worden. De avond begint om 20.00 uur.

U bent van harte welkom. Voor leden en niet-leden. Kom gezellige meedansen op deze bijzonder leuke avond met een oergezellige sfeer. KOM OOK!   

Data: 10 november, 9 maart, 27 april, 1 juni en 14 juli bij Rouwhorst Oldenzaal

 

 

 

*   VOOR MEER INFORMATIE OMTRENT AEROBICS, HIT-TRAINING, HIPHOPLESSEN,  MODERN-JAZZ EN BREAKDANCE VOOR KIDS, JUNIOREN EN ADULTS, GA NAAR DE WEBSITE  WWW.DANCECENTRELISA.NL   DAAR BENT U VAN HARTE WELKOM EN AAN HET GOEDE ADRES