s

Wij heten u van harte welkom op de site van Dans- & Partycentrum Rouwhorst, het gezelligste familiebedrijf van de Twente! Bekijk vooral onze fotogalerij, zodat u een indruk op kunt doen van ons prachtige Dans- & Partycentrum. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze site!

Partycentrum Rouwhorst

Al meer dan 20 jaar staat het enthousiaste team van Rouwhorst voor u klaar! Of het nu gaat om partijen, bijeenkomsten of een spetterend feest voor honderden gasten, u voelt zich bij ons helemaal thuis ... Gelegen in het groene hart van Twente is het altijd volop genieten!

Wanneer er een gelegenheid is tot feesten, bieden onze verschillende en sfeervolle zalen u de uitkomst! Voor kleine en grote groepen, van 25 tot 1500 personen, hebben we de juiste oplossing. Of het nu een jubileum, familiefeest of één van uw meest uiteenlopende bedrijfsfeesten zijn. Wij zijn trots op onze prachtige zalen (sterrenhemelzaal, voorcafé, dinerzaal), welke we speciaal voor u naar uw smaak kunnen inrichten.

Ook voor uw huwelijksfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitstekende keuken, u hoeft slechts uw wensen door te geven en wij regelen alles tot in de puntjes voor u. Alle salades, buffetten, menu`s, hapjes, tapas, bittergarnituur en amuses worden in eigen keuken bereid. De kwaliteit is gegarandeerd. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen aangaande dieet en allergieën zoals suikervrij, vegetarisch, glutenvrij of anderszins. Voor de bruid hebben we een speciaal bruidstoilet. Tevens beschikken we over een eigen parkeerplaats.

Alle zalen zijn voorzien van airconditioning, luchtverversing en LCD-schermen waarop het feest te volgen is. Gezelligheid en gemoedelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, kan dat uiteraard ook; via onze moderne, aanwezige faciliteiten zoals LCD schermen en kwalitatief hoogwaardige geluidssystemen komt u boodschap bij iedereen aan.

Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bepreken, onze mogelijkheden te bekijken en de sfeer te proeven tijdens een rondleiding. De koffie staat voor u klaar!

Als voorproefje raden we u aan om onze fotogalerij te bekijken zodat u alvast een idee kunt opdoen van ons partycentrum.

Familie Rouwhorst
Rob, Ellen, Ragonda, Jan, Wim, Marietje, Walter

Wij wensen U veel plezier met het bekijken van onze site.