s

Huwelijksdiner

Een van de hoogtepunten van je huwelijksdag is natuurlijk het diner of buffet. Intiem met een klein gezelschap of juist met een grote groep? Wij bieden een gastvrije culinaire ontvangst waarbij de koks garant staan voor een originele en uitstekende uitvoering van het culinaire gedeelte tijdens jullie huwelijk.

4.jpg diner_2.jpg Een lekker hapje

 Diner & buffet

Diners en buffetten worden door ons tot in de puntjes verzorgd. Wij bieden jullie een ruime keuze met suggesties voor diner of buffet. Verras je je gasten met een uitgebreid diner, een heerlijke lunch of genieten jullie van een informeel hapjes-, tapas- of ijsbuffet of een lekker warm en koud hapje? Partycentrum Rouwhorst kan aan alle wensen voldoen, waarbij we graag rekening houden met de eventuele dieet wensen zoals suiker- of glutenvrij. Laat jullie verrassen door de mogelijkheden!

zaal_1.jpgzaal_2.jpg

Voorbereiding

Terwijl jullie met jullie gasten aan het genieten zijn van de hapjes en drankjes tijdens de receptie, kunnen wij in één van onze andere zalen het diner al volledig voorbereiden. We zorgen dat de zaal er perfect uitziet, de aankleding in orde is en de tafelschikking klopt en jullie zo kunnen aanschuiven wanneer jullie willen. Op deze manier kan de overgang van het ene onderdeel van de huwelijksdag naar het andere vlekkeloos verlopen.