s

Huwelijksreceptie

e60b94afee1d7959c8528d055707ddc0.jpg270706redroses3.jpg

Glas heffen

Na de voltrekking van het huwelijk is het natuurlijk tijd om te proosten met familie, vrienden en bekenden. Kiezen jullie voor champagne en bruidstaart, of geniet je van heerlijke koffie met een petitfour? Er zijn vele mogelijkheden voor een mooie start. Jullie gasten worden hartelijk ontvangen tijdens de receptie met een heerlijk drankje en passend garnituur.

Zalen

We beschikken over diverse zalen om jullie gasten passend te ontvangen. Elke zaal heeft een eigen sfeer en inrichting, variërend van klein & intiem tot groots & bruisend. We hebben ruimtes voor gezelschappen van 25 – 300 personen, en door zalen te combineren tot wel 1500 gasten.

Voor een ongedwongen en gemoedelijke sfeer is ons voorcafé is een zeer geschikte locatie. Geen lange tafels maar gezellige zitjes en een ronde bar in het midden waar iedereen zijn eigen drankje kan halen. Gaat uw voorkeur uit naar een formeler en chiquere sfeer, dan is onze sterrenhemelzaal een uitstekende keuze. Deze kan in overleg met u volledig naar uw stijl en smaak ingericht worden. 

1.jpg 4-Huwelijk-Diner-Tafeldecor.jpg2.jpg

Invulling huwelijksreceptie

Zeker als het om de mooiste dag van jullie leven gaat, is een passende invulling van je receptie gewenst. Het team van Partycentrum Rouwhorst heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van trouwfeesten. Van muziek tot aankleding en van audiovisuele middelen tot culinaire invulling. Samen komen we tot de gewenste uitvoering van jullie receptie.

Sfeer proeven

Jullie zijn van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. We vertellen graag over de (talloze) mogelijkheden om van jullie dag dé dag te maken. Om vooraf een indruk van onze zalen op te doen verwijzen we u naar onze fotogalerij.

 

Wij wensen u alvast veel plezier met de voorbereidingen!