s

Feesten & Partijen

Voor een bedrijfsfeest, personeelsuitje, verjaardagsfeest (sara, abraham etc.), kerstbal, nieuwjaarsbal, gala, uitvoering of welk feest dan ook, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag om er een perfect feest van te maken en zorgen er samen met u voor dat uw gasten zich optimaal vermaken. U kunt bij ons terecht voor een feest of partij van 30 t/m 1500 personen.

Tevens kunnen wij u adviseren over de catering gedurende uw feest. Dit kan van de nootjes op tafel, een bittergarnituur of een tapasbuffet tot een luxe warm en koud buffet. Een uitgeserveerd diner en dessertbuffet is uiteraard ook mogelijk, al naar gelang uw wensen. Onze keuken staat garant voor een originele en uitstekende uitvoering van het culinaire gedeelte, waarbij we graag rekening houden met uw wensen wat betreft glutenvrij, suikervrij etc.

Voor een feest of partij in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer is ons voorcafé is een zeer geschikte locatie. Geen lange tafels maar gezellige zitjes en een ronde bar in het midden waar iedereen zijn eigen drankje kan halen. Deze ruimte is geschikt voor partijen van 50 t/m 150 personen. Gaat uw voorkeur uit naar een formeler en chiquere sfeer, dan is onze sterrenhemelzaal een uitstekende keuze. Deze kan in overleg met u volledig naar uw stijl en smaak ingericht worden.

Daarnaast hebben we voor de grotere feesten en partijen een prachtige feestzaal welke geschikt is voor groepen van 150 tot 1000 personen.

Wilt u graag een artiest, een band of een drive-inn show? Bij ons vind u allerlei documentatie materiaal dat u door kunt kijken en waar u wellicht nog nieuwe ideeën uit op kunt doen. Vraag er gerust naar als u dat nodig heeft. Samen met u maken we een passende offerte om uw feest tot een daverend succes te maken. Bel voor een afspraak 0541 - 515736 en bekijk onze fotogalerij zodat u een indruk kunt opdoen van de zalen.

Wij wensen u veel plezier met de voorbereiding van uw feest en zien u graag als onze gast!